ОШ „БРАНА ЈЕВТИЋ“ ИЗ КУСАТКА ДОБИТНИК ЈЕДНЕ ОД 50 ПАМЕТНИХ ТАБЛИ КОМПАНИЈЕ БАМБИ

Поводом обележавања јубилеја, педесет година од оснивања компаније Бамби, наведена компанија у сарадњи са Министарством просвете, науке и технолошког развоја додељује педесет интерактивних табли основним школама на територији Републике Србије.“
50 најбољих школа у Србији ће добити табле, школе су предложиле њихове школске управе на основу постигнућа и залагања. Школска управа Пожаревац је предложила три школе из свог Подунавског округа. Једна је из Смедерева, једна из Пожаревца и трећа је из општине Смедеревска Паланка, тачније из Кусатка, ОШ „Брана Јевтић“.

Употреба интерактивних табли у основним школама унапредиће квалитет наставе и припремити ученике на употребу информационе технологије у 21. веку.

Паметне табле својим карактеристикама пружају приказ видео-записа различитог формата и фотографија у великој резолуцији. Површина табле је осетљива на додир, а употребом дигиталног мастила ученици ће бити у могућности да пишу по дигиталној површини.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/os-brana-jevtic-iz-kusatka-dobitnik-jedne-od-50-pametnih-tabli-kompanije-bambi/