Početna » ОШ ХЕРОЈ РАДМИЛА ШИШКОВИЋ ИЗ СМЕДЕРЕВСКЕ ПАЛАНКЕ УЧЕСНИК ЈЕ ПРОГРАМА ЕДУ4С ЗА ПЕДАГОШКЕ ИНОВАЦИЈЕ

ОШ ХЕРОЈ РАДМИЛА ШИШКОВИЋ ИЗ СМЕДЕРЕВСКЕ ПАЛАНКЕ УЧЕСНИК ЈЕ ПРОГРАМА ЕДУ4С ЗА ПЕДАГОШКЕ ИНОВАЦИЈЕ

Школа „Херој Радмила Шишковић” са поносом објављује учешће у престижном ЕДУ4С програму за педагошке иновације.

Са изузетним задовољством обавештавамо да је наша школа, „Херој Радмила Шишковић”, изабрана да учествује у престижном ЕДУ4С програму за педагошке иновације, који организује Фондација „Образовање за Србију”.
Овај програм, акредитован од стране Департмана за међународно образовање Универзитета у Кембриџу, представља значајан корак напред у развоју педагошких компетенција наших учитеља и наставника, потврђујући нашу посвећеност врхунском образовању.
Наша млада, вредна и одговорна учитељица, Дијана Влајић, својим изузетним радом и посвећеношћу заслужила је да буде једина изабрана учитељица из општине Смедеревска Паланка која ће учествовати у овом престижном програму. Њена иновативност, креативност и преданост образовању препознати су на националном нивоу као пример изузетности у образовној пракси.

Дијана Влајић је својим иновативним приступом и неуморним залагањем омогућила да наша школа буде део овог важног програма. Њено учешће ће донети нова знања и вештине које ће значајно обогатити нашу наставну праксу и унапредити квалитет образовања у нашој школи, постављајући високе стандарде у области образовања.ЕДУ4С програм, који започиње у јулу 2024. године и траје две године, омогућиће нашим наставницима да развију своје педагошке и лидерске вештине кроз интензивну обуку, менторство и учешће у глобалној еду-лидерској заједници.

Ово је први пут да се програм реализује у Србији, на српском језику, и намењен је проактивним и мотивисаним просветним радницима који теже ка изврсности.У овом бесплатном програму учествује 25 одабраних наставника из Србије, који добијају пуну стипендију и светски признат сертификат Универзитета у Кембриџу, што потврђује њихове иновативне педагошке компетенције и доприноси унапређењу наставне праксе.„Овај програм је више од обуке.

Он је наше улагање у компетенције и вештине будућих еду-лидера, који ће покренути позитивне промене у својим школама и заједницама.“, изјавила је др Светлана Белић Малинић, управитељка Фондације „Образовање за Србију”.Учествовање у овом програму ће нашим наставницима пружити јединствену прилику да развијају и спроводе нове педагошке методе, учествују на међународној Кембриџ конференцији и деле своја искуства са наставницима широм света.

Ово ће значајно допринети унапређењу образовног система у нашој школи и шире.Поносни смо што је школа „Херој Радмила Шишковић” препозната као лидер у образовним иновацијама и креативности. Захваљујемо се Фондацији „Образовање за Србију” на овој изузетној прилици и радујемо се што ће наши ученици имати користи од најсавременијих образовних приступа, потврђујући нашу посвећеност врхунском образовању.Честитамо нашој учитељици Дијани Влајић на овој лепој и одговорној улози, у којиј ће јој подршку дати цео њен колектив ОШ „Херој Радмиле Шишковић“.You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept