ОШ „ОЛГА МИЛОШЕВИЋ“ ДОБИЛА ЈОШ ЈЕДНУ ИНТЕРАКТИВНУ ТАБЛУ

Свима је јасно од колике је важности улагање у образовање. Тако и наша школа врши организовано и планско улагање у образовање и нове технологије.

Људи који су имали жељу и вољу да нам помогну својим донацијама купљена је још једна интерактивна табла. Овом приликом захваљујемо следећим предузећима: Дунав осигурање, Срђан колор, Мењачнице „Пига“, Нискоградња и Арматфер. 
Још једна учионица је опремљена интерактивном или паметном таблом, које наставу чине интерактивном, мултимедијалном, динамичном и занимљивом. Остале учионице опремљене су пројекторима који су повезани са рачунарима и на тај начин омогућено је коришћење презентација или било којих других едукативних садржаја са интернета.

Савремена школа поставља нове трендове у образовању и зато су наше учионице прави пример примене информационих технологија у образовању. Да би образовање било савремено оно мора пратити иновације у савременим технологијама и користити их како би се олакшало учење и учинило га што занимљивијим и динамичнијим.

ОШ „Олга Милошевић“ је у том погледу лидер у нашој општини. Ученици наше школе раде и проводе време у модерно опремљеним учионицама и прави су пример коришћења и примене новије технологије у образовању. Свака учионица је опремљена тако да обезбеђује једноставно и успешно учење. Овакав вид наставе, коришћењем модерних технологија, утиче на развијање кључних компетенција ученика, јача мотивацију и унапређује способност учења. 
Наша школа користи и есДневник чији је циљ подизање нивоа дигиталне зрелости школа и успешне дигиталне трансформације образовања.

Основна школа „Олга Милошевић“

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/os-olga-milosevic-dobila-jos-jednu-interaktivnu-tablu/