ОШ „ОЛГА МИЛОШЕВИЋ“ ДОДЕЉЕНА НАЦИОНАЛНА ОЗНАКА КВАЛИТЕТА У БЕОГРАДУ

Национални тим за подршку еТвининг ETwinning Srbija доделио је Националне ознаке квалитета за школску 2017/2018. годину за наставнике основних и средњих школа, васпитача и учитеља, за изузетан допринос пројектима.

Основна школа „Олга Милошевић“ добила је Националну ознаку квалитета за пројекат „Шта су руке наших бака знале“.
еТвиннинг Национална ознака квалитета је својеврсно признање учесницима еТвиннинг портала и школи за изузетан ниво учествовања на еТвиннинг порталу. Признања добитника Националних ознака квалитета  додељена су на годишњој еТвиннинг конференцији „Унапређивање наставе кориштењем информационих комуникационих технологија“ 6. септембра 2018. године у Београду.
Признање је у име школе додељено наставници Јасмини Милићевић, носиоцу пројекта. Овај пројекат са наставницом Јасмином реализовале су учитељице: Гордана Маџић, Снежана Николић, Слађана Вукосављевић и Татјана Јовичић са ученицима. Сви они су заслужни за добијање овог признања, које је од изузетне важности за нашу школу и ученике.
Након овог признања конкурисано је и за добијање Европске ознаке квалитета за овај пројекат. У ишчекивању овог европског признања захваљујемо се свим колегама и ученицима који су допринели добијању Националне ознаке квалитета.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/os-olga-milosevic-dodeljena-nacionalna-oznaka-kvaliteta-u-beogradu/