Početna » ОШ “ОЛГА МИЛОШЕВИЋ” ИЗ СМЕДЕРЕВСКЕ ПАЛАНКЕ НА ДОДЕЛИ НАГРАДА ЗА НАЈУСПЕШНИЈЕ ИЗ СРПСКОГ ЈЕЗИКА И КЊИЖЕВНОСТИ

ОШ „ОЛГА МИЛОШЕВИЋ“ ИЗ СМЕДЕРЕВСКЕ ПАЛАНКЕ НА ДОДЕЛИ НАГРАДА ЗА НАЈУСПЕШНИЈЕ ИЗ СРПСКОГ ЈЕЗИКА И КЊИЖЕВНОСТИ

Ученици Основне школе „Олга Милошевић“ заједно са предметним наставницима 15. јуна су присуствовали свечаној додели награда како ученицима тако и успешним наставницима који су у овој школској години освојили једно од прва три места на окружном или републичком такмичењу из српског језика или књижевности.
Ове године, јубиларно, десети пут, награде су уручене у Културном центру у Смедереву уз пригодан културни програм какав и доликује најбољим ђацима и вредним наставницима.

Награђени су: Николина Антонијевић и Наталија Ратковић из 5/1, Игњатије Лазић из 5/3, Јана Салатић и Неда Живковић из 6/1, као и Лена Поповић и Јована Павловић из 6/3. Награде су дипломе и књиге које се обрађују у вишим разредима основне школе. Наставнице Снежана Чаировић, Катарина Марјановић и Марија Јагличић такође су добиле похвалнице, одн. монографију Мила Ломпара о Милошу Црњанском.

Честитамо ученицима и колегама и желимо им успешну и наредну годину!

„Не постоји ништа важније од образовања. Ту је улог највећи. Наша будућност зависи од квалитетног образовања у садашњости.“You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept