ОШ „ВУК КАРАЏИЋ“ ОБЕЛЕЖАВА 34. РОЂЕНДАН

Најмлађа основна школа у Смедеревској Паланци је школа „Вук Караџић“ на Колонији, која данас обележава свој 34. рођендан.

ОШ „Вук Караџић“ у Смедеревској Паланци са радом је почела 1. јануара 1987. год. Ученици су распоређени у 16 одељења у матичној школи и једном издвојеном комбинованом одељењу у Грчцу. Школа у Грчцу бележи дугу традицију постојања. Школа у Грчцу је основана далеке 1948. год.
Настава се одвија у матичној школи у једном школском објекту који има девет учионица, и два опремљена кабинета (информатика и кабинет за ликовно) и школску библиотеку. Све учионице су опремљене интерактивним таблама и имају приступ интернету, чиме је реализација наставе подигнута на виши ниво. За 34 године рада школа са великим успехом школује генерације које су својим каснијим образовањем, резултатима и каријерама потврда квалитетног и преданог рада свих запослених.

Због целокупне ситуације са коронавирусом ове године ће изостати свечана приредба и програм за родитеље али ученици су припремили видео прилоге поводом дана школе, па уживајте.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/os-vuk-karadzic-obelezava-34-rodjendan/

1 comment

  1. Čestitamo… Moram da pomenem i Jovana Glisica jednog od direktora ove škole na izuzetnom zalaganju za njen rad…

Komentari su onemogućeni.