ОСАМ ЗДРАВСТВЕНИХ РАДНИКА ОБ „СТЕФАН ВИСОКИ“ ИЗ СМЕД. ПАЛАНКЕ УСПЕШНО ЗАВРШИЛИ ЛЕЧЕЊЕ И ВРАЋАЈУ СЕ КУЋИ

„Осам здравствених радника О.Б Стефан Високи код којих је био потврђен вирус Цовид 19 и који су били збринути и лечени у Београду данашњим другим тестом потврђено је да су негативни. Они ће до краја дана бити отпуштени и кренуће својим кућама.Наредних 14 дана провешће у изолацији у својим домовима и након тога се враћају својим свакодневним обавезама.

Свим здравственим радницима, медицинском и немедицинском особљу у ОБ „Стефан Високи“,  Дому здравља и хитној служби у нашој Општини желим да се захвалим и да им пружим пуну подршку. Они су наши хероји који су били на првој линији борбе са овим опасним вирусом, и који су сада у овом тренутку на свом радном месту.“ рекао је Никола Вучен, председник општине Смедеревска Паланка.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/osam-zdravstvenih-radnika-ob-stefan-visoki-iz-smed-palanke-uspesno-zavrsili-lecenje-i-vracaju-se-kuci/

8 comments

Preskočiti na obrazac za komentare

  • Radmila on 20/04/2020 at 16:27

  Kusadak, ulazak u ambulantu, NEMOGUCA MISIJA.
  U toku radnog vremena, ambulanta je zaključana. Kada pozvonite, sa druge strane pojavi se nazovi med. sestra, Marina Tolic.
  E, tada pocinje horor. Zena pocinje da se dere, mlatara rukama i vice bezi od vrata, bezi, 2 metra bezi. Tek tada se vrata okljucavaju, ako slucajno krenes ka njoj HOROR od dranja.
  Tako sa vrata pita te za datum rodjena i gde radis. Pa zakljuca vrata, ali shvati da te nije pitala osnovno, a to je tvoje ime i prezime. Pronadje karton, super ipak imas srece da udjes u dom zdravlja.
  Nekako se ipak stigne do doktora. Nema sta, doktor drzi propisno odstojanje od pacijenta, ne prilazi, ne pregleda pa to nije u opisu njegovog posla. Pa on je samo doktor. Napise terapiju na osnovu izrecenog. I samo sto ne kaze izadji vec jednom. ( ne znam ime i prezime doktora)
  Druga sestra sedi u kartoteci, popunjava papir. Nema razlike u odnosu na koleginicu, iste su. Samo se znamo pa je malo finija. U pitanju je Dragana Nesic. Pitam je, zasto se ponasaju kao da smo stoka, a ne ljudi. Cuti, pa brani koleginicu, te nije, te ovo te ono.
  Dobila sam terapiju, odlazim kuci iznervirana.
  Ponovo, pozovem Draganu, da je pitam zasto takvo ponasanje.
  A ona meni kaze sledece,vajda da bi opravdala postupak svoje koleginice.
  Zvala je neka majka pedijatrijsku ambulantu, dete je poseklo ruku. Majka je pozvala da vidi gde da ide sa DETETOM.Odgovor je bio NE DOLAZITE U AMBULANTU, PREVITE GA SA CIM GOD KOD KUCE, bez pitanja kako se dete povredilo. Da li treba da primi anti tetanus. Ma sta, ko da je bitno ako dodje do sepse, pa dete izgubi ruku.
  BRUKA I SRAMOTA
  Zbog svega gore napisanog, ja sam završila u hitnoj. Na nervnoj bazi, puls mi je bio preko 120.
  Naravno, otisla sam u Mladenovac.
  Iz hitne su me poslali u bolnicu. Svi su me lepo primili, bila sam kompletno pregledana, laboratoriji obradjena.
  MOGU SAMO DA KAZEM SVAKA IM CAST.
  Nisu zaboravili, da kada su upisali med. skolu i fakultet da su položili zakletvu da su u sluzbi naroda, a ne u licnoj sluzbi.
  Za razliku od onih u Kusadku.

  • ĐAK on 20/04/2020 at 09:49

  Јебо ти ја матер UČITELJU…. ček… да ли је добро написано!!!

  • Učitelj on 18/04/2020 at 20:03

  ЦОВИД 19 ne postoji! Postoji samo COVID 19!

   • Mile Lov on 18/04/2020 at 20:38

   Učtelju možeš u wc

    • Učitelj on 18/04/2020 at 22:05

    Vrlo inteligentno! Zato i imamo, trenutno, 54 zaražena u Palanci! Zbog takvih kao što ste vi i vama sličnih! Zbog vas koji ne znate ni kako se zove i piše naziv virusa! Zbog vas koji na ulici nosite maske naopako (pola Palančana okrenulo onaj metalni pritezač maske uz nos naopako i stavili ga na bradu)!!! Zbog takvih kao vi, zaostalih, nepismenih, primitivnih, prostih, predsednik večeras proziva Palanku kao problem Srbije! No, sada je kasno za opismenjavanje! To nam je, što nam je sa tolikim primitivcima! Nažalost.

    • DM on 19/04/2020 at 16:51

    Слушајте Милета! Миле зна!
    Сам надимак улива поверење: „МИЛЕ ЛОВ“, еј, бре, ЛОВ, тестостерон…
    Sapienti sat! Или за оне који нису паметни као Миле: „Паметноме доста!“

   • Živorad on 18/04/2020 at 20:54

   Padni mi na grudi!

  • Mirko on 18/04/2020 at 19:05

  Sad je dobra fora, mogu kod zarazenih, bez zastite. Jer sad su imuni.

Komentari su onemogućeni.