ОСТВАРИТЕ ДОДАТНУ ЗАРАДУ У ПОПУЊАВАЊУ ВЕБ АНКЕТА

Уколико проводите доста времена на интернету, није лоше да мало и зарадите од тога. Постоји доста начина за додатну зараду на нету, а један од њих је и попуњавање онлајн анкета.

Једна од њих је и ЈАЗНАМ која вам након регистрације на ЛИНКУ повремено шаље одређене анкете које треба да попуните за које добијате одређени број бодова, који се исплаћују у одређеном периоду. Исплате су у новцу или у виду ваучера за куповину у одређеним продавницама.  Све функционише проверено па покушајте да се региструјете и остварите неки приход.

Веб панел ЈаЗнам чини група људи који желе да учествују у онлине анкетирању где имају могућност да изразе своје мишљење о постојећим и о новим производима на тржишту, о разним рекламама, мобилним пакетима, о амбалажи… То је, такође, и место на ком нам можете поверити у које све сврхе користите интернет или друге технологије.
Теме наших истраживања су разноврсне, тако да је учествовање врло забавно, а поред тога за сарадњу ћете бити и награђени. Попуњавањем сваке онлине анкете добијате бодове (број бодова за сваку анкету је наведен пре почетка попуњавања анкете). Дакле, што више анкета испуните – више бодова освајате.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/ostvarite-dodatnu-zaradu-u-popunjavanju-veb-anketa/

1 comment

    • maja on 22/09/2017 at 11:48

    Da, stim da ankete dobijate jednom u tri meseca, tako da ima da se nacekamo dok doju ti vauceri…

Komentari su onemogućeni.