Početna » ОСУМЊИЧЕН ДА ЈЕ СТРИНИ СТАВИО НОЖ ПОД ГРЛО И ПРЕТИО ДА ЋЕ ЈЕ ЗАКЛАТИ

ОСУМЊИЧЕН ДА ЈЕ СТРИНИ СТАВИО НОЖ ПОД ГРЛО И ПРЕТИО ДА ЋЕ ЈЕ ЗАКЛАТИ

На предлог Основног јавног тужилаштва у Смедереву, након саслушања, одређен је притвор 31-годишњем Н.Д. из Смедерева због бојазни да би боравком на слободи могао да понови кривично дело угрожавање сигурности, јер постоји основана сумња да је он, у алкохолисаном стању и под утицајем лекова, ушао у кућу стрине и прислонио јој нож под грло, притом говорећи да ће их све побити, мислећи на породицу свог стрица са којим је од раније у завади.Овај догађај полицији је пријавила рођена сестра осумњиченог, а имајући у виду да се ради о лицу које се у ранијем периоду лечило од психијатријских болести, тужилац је издао наредбу за вештачење његове урачунлјивости које ће обавити комисија вештака из Специјалне затворске болнице у Београду.

Одређен му је и притвор који може да траје до 30 дана, наводи се у саопштењу Основног јавног тужилаштва у Смедереву.You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept