Početna » ОСУМЊИЧЕНИ ЗА ГАЖЕЊЕ ЖЕНЕ У ПАЛАНЦИ ВОЗИО ПОД ДЕЈСТВОМ ДРОГЕ

ОСУМЊИЧЕНИ ЗА ГАЖЕЊЕ ЖЕНЕ У ПАЛАНЦИ ВОЗИО ПОД ДЕЈСТВОМ ДРОГЕ

од Паланка данас
0 Коментар

По налогу дежурног заменика ОЈТ-а Велика Плана од стране полицијских службеника ПС Смедеревска Паланка дана 01.11.2022. године донето је решење о задржавању осумњиченог М.Ч. (рођ. 1953. године) због постојања основа сумње да је извршио кривично дело Тешко дело против безбедности јавног саобраћаја из чл. 297 ст. 1 у вези са чланом 289 ст. 1 Кривичног законика и кривично дело Непружање помоћи лицу повређеном у саобраћајној незгоди из чл. 296 ст. 1 Кривичног законика.

Према наводима кривичне пријаве осумњичени је дана 01.11.2022. године у Смедеревској Паланци управљао својим путничким моторним возилом марке WB тип “Голф”, кретао се улицом 20. јули и доласком у близину раскрснице са улицом Златиборском није држао своје возило што ближе десној ивици коловоза прешао је на леву страну коловоза и предњим чеоним делом возила ударио у задњи део тела пешака оштећене Р.С. (рођ 1955. године), која се кретала уз леву ивицу коловоза услед чега је оштећена пала на коловоз при чему долази до гажења ногу пешака – оштећене предњим левим а потом и задњим левим точком услед чега оштећена задобија тешке телесне повреде.

У Општој Болници “Стефан Високи“ у Смедеревксој Паланци извршен је преглед осумњиченог путем панел теста којом приликом је утврђено присутво психаоктивних супстаници и то опијата и ТХЦ-канабиса.

У даљем току поступка тужилаштво ће након саслушања осумњиченог предузети друге радње потребне за утврђивање чињеничног стања и доношења одлуке.

ОЈТ Велика Плана

Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept