ОТВОРЕН КОНКУРС ЦЗК МАСУКА У ВЕЛИКОЈ ПЛАНИ ЗА ИЗЛАГАЧКУ 2021. ГОДИНУ


Галерија Центра за културу “Масука” у Великој Плани, расписује конкурс за 10 слободних термина за самосталне изложбе и групне пројекте у 2021. години. Kонкурс је отворен од 10, до 30. новембра 2020.
Позивају се сви заинтересовани ликовни и примењени академски уметници да дају своје предлоге за организацију самосталних или групних изложби.
Документација за конкурс треба да садржи:
• 5 фотографија радова који се предлажу за изложбу, са називом, назначеном димензијом, техником и годином настанка (300 дпи: У случају да изложба буде прихваћена те фотографије биће коришћене за штампани материјал)
• Професионалну биографију аутора
• Сажету концепцију изложбе
• Технички опис изложбе
• Kонтакт адресу, е-маил адресу и телефоне
Непотпун конкурсни материјал неће бити разматран.
Документацију насловљену именом и презименом аутора слати на е-маил галеријацзкмасука@гмаил.цом., уз напомену „Kонкурс за излагање у Галерији Центра за културу „Масука” – Велика Плана у 2021.”.
Центар за културу “Масука” у Велкој Плани се обавезује да постави изложбу, организује отварање, медијску подршку, штампа каталог и остали пропратни материјал, обезбеди преноћиште и смештај за аутора. Око детаља сваке изложбе појединчано, договараће се аутор и кустос Галерије. Трошкове слања и враћања радова сносе аутори.
О одабиру изложби одлучиће Уметнички савет Галерије Центра за културу “Масука” – Велика Плана. Сви пријављени аутори ће бити обавештени о резултатима конкурса путем е-маила до 10. децембра 2021. године када ће се и прецизирати термини реализације одабраних изложби.
За додатне информације можете се обратити на бројеве телефона 026/516 024, 061/256 58 58 и 066/150 374 Мирославу Јовановићу или на е-маил artmisko@gmail.com.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/otvoren-konkurs-czk-masuka-u-velikoj-plani-za-izlagacku-2021-godinu/