Početna » ОТВОРЕН ОВОГОДИШЊИ САЈАМ АУТОМОБИЛА И МОТОЦИКАЛА У БЕОГРАДУ

ОТВОРЕН ОВОГОДИШЊИ САЈАМ АУТОМОБИЛА И МОТОЦИКАЛА У БЕОГРАДУ

МЕЂУНАРОДНИ сајам аутомобила BG CAR SHOW и Сајам мотоцикала, квадова, скутера и опреме "Мотопешн“, који ће окупити око 280 излагача са више од 60 аутомобилских и мото брендова, биће свечано отворени данас на Београдском сајму у 17.00 часова. Ове манифестације ће за посетиоце бити отворене од сутра, па све до 27. марта. Сајам аутомобила окупиће око 230 излагача, који ће представити више од 30 аутомобилских брендова са 38 премијера, док је на Сајму мотоцикала присуство најавило око 50 излагача, са више од 30 брендова и 60 премијера.

од Паланка данас
0 Коментар

Ове године увозници нуде значајне попусте и повољније услове кредитирања, па ће то бити прилика за оне који планирају да пазаре четвороточкаша да пронађу понуду која им одговора.

Како у разговору за „Новости“ каже Петар Живковић генерални секретар Асоцијације аутомобилских новинара Србије, неки попусти иду и до 7.000 евра, па ће тако бити могуће да се купи аутомобил и по цени од око 15.000 евра.– Увозници су се потрудили да са својим партнерима из банака и лизинг компанија направе значајно повољније услове куповине, и понудиће ниже камате на кредите – наводи Живковић. – Неки су омогућили и бескаматно кредитирање за већи део кредита. На пример, ако је позјамица 17.000 евра, онда се 10.000 отплаћује са 0 одсто камате, а уз одређено учешће купца.

Капије сајма ће за посетиоце бити отворене од четвртка, 21. марта, па све до среде 27. марта.
Сајам се одржава осми пут у овом формату и окупиће око 280 излагача са више од 60 аутомобилских и мото брендова и 98 премијера.

Ове године биће организован под слоганом „Шампион који траје“ и окупити око 230 излагача, који ће представити више од 30 аутомобилских брендова са 38 премијера.

На „Мотопашиону“, под слоганом „Страст која те покреће“, присуство је најавило око 50 излагача, са више од 30 брендова и 60 премијера.

У хали 1 ће своја возила представити Мазда, Нисан, МГ, Шкода, Субару, Исузу, Тоyота, Хонда, Опел, Пеугеот, Сузуки, Фиат, Абартх, Јееп, Алфа Ромео, Цитроен, Цхерy, Форд, Хyундаи, Дациа, Ренаулт, Киа, Волво, Геелy, Лyнк&Цо.

Мерцедес, Мајбах, БМW и Мини своју понуду представиће у хали 3.

Лака привредна возила и она из ЛЦВ програма ће у хали 3А представити Мерцедес, Ренаулт, Дациа, Фиат Профешионал, БГ Пласт (произвођач надоградњи).

Биће представљена и мини изложба кинеских електричних возила у организацији компаније Ферум из Шида (путничко и лако доставно возило марке БАW – модел Понy, лако доставно возило марке Рунхорсе – модел Ј2-П и џип петосед марке Даyун модел Yуеху).

На сајму „Мотопашион“ у хали 4 своје моделе мотоцикала АТВ возила и скутера представиће БМW, Хонда, КТМ, Каwасаки, Сузуки, Мотоморини, СYМ, Yамаха, Дуцати, Бенели, Зонтес, QЈ Мотор, Кyмцо, Кеwаy, Поларис, Индиан, Триумпх, Хусqварна, ГАСГАС, Јаwа, Линхаи, Малагути, ЦАН АМ, Одес, Сегwаy, Лонцин, Воге, Пежо, Педа, Кове.

Пратећа аутомобилска опрема изложена је у халама 2 и 1А.

Сајам аутомобила и мотоцикала одржава се у халама 1, 1А, 2, 3, 3А и 4.

Радно време сајма од 21. до 26. марта биће од 10 до 20 часова, а 27. марта од 10 до 19 часова.

Фото Ауто магазинPovezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept