ОТВОРЕНО ПИСМО МЕШТАНА ВАТОШЕВА ПРЕДСЕДНИКУ ОПШТИНЕ НИКОЛИ ВУЧЕНУ

Након реконструкције пута Ратари – Ватошево у дужини од 3,5 киломерата, мештани овог засеока су изузетно задовољни. Тим поводом Снежана Симић је желела и јавно да се захвали свима који су допринели да Ватошево после много година добије пут.

Отворено писмо господину Николи Вучен Председнику Општине Смедеревска Паланка

Поштовани господине председниче,

Ово је један од начина којим би становништво Ватошева хтело првенствено да се захвали Вама на свеобухватној помоћи коју сте пружили да би се асфалтирао пут у нашем селу. Поред тога захвалили бисмо се и г-дину Драгану Марковићу и СВИМА из Локалне самоуправе као и извођачима радова, који су 12.октобра о.г. започели радове у Ватошеву.

И сами сте рекли да је то пут кога углавном користе становници Ватошева, далеко од тога да је регионални, или било какве веће важности за све осим нас – нама је био неопходан, за нас најважнији. Као што сте упознати, од велике важности за Ватошево је поправљање мостова преко Кубршнице, како би људи најкраћим путем могли доћи до својих њива, јер од пољопривреде се овде живи. Затим, отварење продавнице у Ватошеву, школе до четвртог разреда, или можда неке врсте боравка за децу предшколског узраста, продужетак барем још једне аутобуске линије до Ватошева итд…. Свима нам је јасно да су финансијска средства Општине Смедеревска Паланка веома мала, да у овом делу села Ратари дуги низ година готово ништа није урађено, или је урађено веома мало, а много тога је обећавано.

Али, Ви сте показали, ако има воље и жеље, нађе се и начин – због тога смо Вам веома захвални. Овим путем пружен је први корак ка лакшем животу људи из Ватошева, а искрено се надам, да ће се то корачање са Вама наставити и даље. У току извођења радова Ватошевцима је враћена увелико пољуљана вера и нада у неко боље сутра, што се просто осећало у ваздуху. Признаћете да то, у времену у коме живимо – нема цену. Срдачан поздрав и много успеха у предстојећим пословима.

С поштовањем,

Симић Снежана

Ватошево

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/otvoreno-pismo-mestana-vatoseva-predsedniku-opstine-nikoli-vucenu/