Početna » ОТВОРЕНО ПРВЕНСТВО ПАЛАНКЕ У ПРЕФЕРАНСУ СЕ ОДРЖАВА ОД 2. ДО 30. МАРТА

ОТВОРЕНО ПРВЕНСТВО ПАЛАНКЕ У ПРЕФЕРАНСУ СЕ ОДРЖАВА ОД 2. ДО 30. МАРТА

од Паланка данас
0 Коментар
После трогодишње паузе, одржаће се традиционално Отворено првенство Смедеревске Паланке у преферансу – ЗИМСКА ЛИГА, у појединачној конкуренцији, од 2. до 30. марта 2023. године, у организацији преферанс клуба ЈАСЕНИЦА.Право учешћа имају сви заинтересовани играчи, који прихвате обавезу одигравања свих, предвиђених, 5 кола, односно, због оправданог изостанка поступе по Правилнику предметног такмичења.
Игра се у облику лиге, која се састоји од 5 кола (сваког четвртка по једна партија), 300 була, 6 рефеа, са лимитираним временом од 3 сата у складу са правилима преферанс савеза Србије. Игра се четвртком у ресторану „КРАЉ“, са почетком у 18 часова.
Победник је такмичар са највише освојених поена, а награде за прва 3 освојена места су, искључиво, пехари и дипломе. Котизација за учешће није предвиђена, али је после последњег кола леп обичај да учесници својим средствима финансирају скромну закуску (није обавеза).
Пријаву за учешће и ближе информације можете добити од председника клуба Небојше Влајића, моб 064 135 17 90.
Прво коло се одржава у четвртак, 3. марта у 18 часова у ресторану КРАЉ. Пожељно је да учесници дођу петнаестак минута раније, или пријаве кашњење, због пријаве, извлачења такмичарских бројева …Povezane vesti

Остави коментар

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept