Početna » ОТВОРЕНО ПРВЕНСТВО ПАЛАНКЕ У ПРЕФЕРАНСУ СЕ ОДРЖАВА ОД 2. ДО 30. МАРТА

ОТВОРЕНО ПРВЕНСТВО ПАЛАНКЕ У ПРЕФЕРАНСУ СЕ ОДРЖАВА ОД 2. ДО 30. МАРТА

од Паланка данас
0 Коментар
После трогодишње паузе, одржаће се традиционално Отворено првенство Смедеревске Паланке у преферансу – ЗИМСКА ЛИГА, у појединачној конкуренцији, од 2. до 30. марта 2023. године, у организацији преферанс клуба ЈАСЕНИЦА.Право учешћа имају сви заинтересовани играчи, који прихвате обавезу одигравања свих, предвиђених, 5 кола, односно, због оправданог изостанка поступе по Правилнику предметног такмичења.
Игра се у облику лиге, која се састоји од 5 кола (сваког четвртка по једна партија), 300 була, 6 рефеа, са лимитираним временом од 3 сата у складу са правилима преферанс савеза Србије. Игра се четвртком у ресторану „КРАЉ“, са почетком у 18 часова.
Победник је такмичар са највише освојених поена, а награде за прва 3 освојена места су, искључиво, пехари и дипломе. Котизација за учешће није предвиђена, али је после последњег кола леп обичај да учесници својим средствима финансирају скромну закуску (није обавеза).
Пријаву за учешће и ближе информације можете добити од председника клуба Небојше Влајића, моб 064 135 17 90.
Прво коло се одржава у четвртак, 3. марта у 18 часова у ресторану КРАЉ. Пожељно је да учесници дођу петнаестак минута раније, или пријаве кашњење, због пријаве, извлачења такмичарских бројева …Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept