Početna » Out and About – рад на пројектним резултатима, семинар у Мерсину, Турска

Out and About – рад на пројектним резултатима, семинар у Мерсину, Турска

У оквиру пројекта Out and About - Developing functional knowledge through outdoor learning, наставници наше школе Јасмина Милићевић, Данијела Радојичић и Слађана Вукосављевић били су учесници и реализатори семинара у Мерсину, Турска, у периоду од 20. 8. 2023. до 23. 8. 2023

од Паланка данас
0 Коментар
Камил Тархан из Турске, Факултетом педагошких наука из Јагодине, организацијом Роболенд из Грчке радили су на завршном осмишљавању пројектних резултата.Први резултат биће збирка часова амбијенталне наставе доступна на европској платформи.
Други резултат биће креирање дигиталне игрице која ће служити да се на интерактиван и забаван начин провери оствареност исхода применом амбијенталне наставе.
Трећи резултат биће истраживање Факултета педагошких наука којим ће се утврдити у којој мери је амбијентална настава утицала на усвајање функционалног знања ученика.
Наша школа се захваљује домаћинима на срдачној добродошлици и успешно реализованом семинару.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept