ОВЕ ЗИМЕ БЕЗ НОВОГОДИШЊЕ РАСВЕТЕ ?

Председник општине Смедеревска Паланка, Никола Вучен, се огласио поводом предстојећих Новогодишњих празника, са једним обавештењем грађанима Паланке и уједно и молбом онима који имају могућности и идеје да део Новогодишње атмосфере пренесемо и код нас.  Претходних година главна улица је била некако украшена што је углавном доводило до опречних мишљења о изгледу и квалитету расвете. Имајући у виду економске могућности наше општине, да не би долазили у ситуацију да се многи подсмехују јефтином осветљењу председник општине се обратио на овај начин свима који желе да се укључе у ову акцију.

Поштовани суграђани,

Желео бих да вас обавестим да, упркос свом труду и покушајима, ипак нисмо успели да обезбедимо адекватну новогодишњу расвету.

Помоћ смо тражили на више страна, међутим, безуспешно. Обзиром на генералну ситуацију у нашој општини и приоритете којих има више, просто нисмо у могућности да тренутно издвојимо средства и за те намене.

Свесни смо сви да оно што је претходних година представљало новогодишњу декорацију просто није било репрезентативно, уз дужно поштовање свих.

Желео бих да овим путем позовем све грађане да се укључе и дају неку идеју како бисмо то могли да решимо.
Посебну молбу бих упутио локалним привредницима, приватним и угоститељским радњама, локалним функционерима и свим људима који су у могућности да помогну у обезбеђивању средстава за набавку макар и једне, али вредне декорације која ће служити и наредних година и остати у граду.

Сваки предлог је добродошао, молим све да се укључе.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/ove-zime-bez-novogodisnje-rasvete/