Početna » ОВИ ЉУДИ ЋЕ ВАС ПОПИСИВАТИ ОД СУБОТЕ: ПОГЛЕДАЈТЕ СПИСАК ПО ОПШТИНАМА

ОВИ ЉУДИ ЋЕ ВАС ПОПИСИВАТИ ОД СУБОТЕ: ПОГЛЕДАЈТЕ СПИСАК ПО ОПШТИНАМА

од Паланка данас
0 Коментар

Попис становништва, домаћинстава и станова у Србији почиње у суботу, тачније 1. октобра, и већ је познато да ће 15.000 пописивача од врата до врата методом интервјуа уносити податке помоћу лаптопова у електронске обрасце, што ће бити велика оставштина за будућност.

Пописују се сва лица која живе у дому, њихови лични подаци, сродство, односи, положај члана, присуство.У предстојећем попису, пописивачи ће први пут користити електронске обрасце. Један је за становништво, други за домаћинство и стан. Пописивачи ће податке уносити у лаптоп, а податке као и до сада прикупљати од врата до врата.Републички завод за статистику објавио је Kоначан списак изабраних пописивача за рад у Попису становништва, домаћинстава и станова 2022. године.

Kандидати који су завршили обуку али нису изабрани за рад у Попису 2022. сматрају се резервним пописивачима и по потреби могу бити накнадно позвани с циљем радног ангажовања на Попису 2022. године.

Путем ОВОГ ЛИНKА можете проверити спискове пописивача по општинама.

Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept