ПАЛАНАЧАКА ПРЕСТАВА „ЕПИТАФ“ ОСВОЈИЛА ТРЕЋЕ МЕСТО НА „ФЕДРАС“-у

Стручни жири 50. Јубиларног Фестивала драмских аматера села Србије – ФЕДРАС, у саставу: Цисана Мурусидзе Чоловић редитељ из Београда, Злата Нуманагић и Раде Марјановић, драмски уметници из Београда, ове године будним оком професионалаца, пропратио је све изведене представе у недељи Фестивала,и донео одлуку о најбољим представама, костимима,  сценографији и музици.

Након 11 одгледаних представа из Србије ( 0ве године учествовала су и градска позоришта а не само села) Градско позориште из Смедеревске Паланке је одлуком жирија освојило треће место и бронзану плакету за играње представе ЕПИТАФ у режији Мирослава Петровића.

На завршној вечери полувековног Фестивала драмских аматера села Србије, Радица Митровић, глумица Градског позоришта из Паланке добила је повељу за 50 година трајања и значења ФЕДРАС-а.

Позоришна представа ЕПИТАФ ушла је званични програм фестивала позоришне режије ФАПОР у Лесковцу  на којем ће наступити почетком новембра месеца.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/palanacaka-prestava-epitaf-osvojila-trece-mesto-na-fedras-u/