ПАЛАНАЧКА АТЛЕТИЧАРКА ТАМАРА ИВКОВИЋ ОСВОЈИЛА БРОНЗУ У БЕОГРАДУ

На Отвореном првенству Београда (13.1.2019) Тамара Ивковић, атлетичарка Атлетског Kлуба ЕЛИТ из Смедеревске Паланке, освојила је бронзану медаљу у бацању кугле (2 кг) за млађе пионирке.

На такмичењу прве две такмичарке заједно са Тамаром ове године су по резултатима водеће у бацању кугле у Србији а Тамарин резултат од 11.05 је други по таблицама у дворани за 2019. годину. Тренер Ненад Милинковић тек очекује од Тамаре да поред бацања кугле покаже да може да ове године и скочи у даљ преко 5 метара (тренутно 4.80м) али и да баци копље (400гр) преко 45 метара (тренутно 39 м).
Тамару тежи тренинзи тек очекују, тренутно је у тренажном процесу у теретани у раду са најбољим атлетичарима Елит-а на бази стицања снаге и технике за престојећа такмичења.

У недељу 20.1.2019 Тамара ће учетвовати на Отвореном Првенству Београда за старије пионире где ће учествовати у дисциплини скока у даљ.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/palanacka-atleticarka-tamara-ivkovic-osvojila-bronzu-u-beogradu/