ПАЛАНАЧКА БАСКЕТ ЕКИПА ”WOLVES” ПОБЕДНИК ТУРНИРА У НИШУ

Баскеташи екипе “Wolves”  тријумфовали су на Меморијалном турниру Иван Ица Јовановић који је одржан у Нишу. У финалу, екипа из Смедеревске Паланке је била боља од Раље Гранд Слот, док је треће место припало екипи Подгорица Kодио.

Брзо је на старту финала кренула екипа “Wolves”  и повела са 2:0. Међутим, био је ово дуел снажних екипа, те се очекивала велика борба током читавог окршаја. Раља је готово два минута била без поена, а онда је уследила двојка Пејовића, 2:2. Остао је потом Пејовић сам на линији за два, па је Раља отишла на 5:2. Поповић је смањио заостатак, али је Пејовић био у шутетској серији, па је Раља држала вођство. Благојевић је нашао Едина, те преко снажног чувара погодио за – 1.

Kомбиновали су баскеташи из Смедеревске Паланке у нападу, те константно држали прикључак, док је Благојевић погодио за 9:9 на два минута до краја.

Преузели су баскеташи екипе “Wolves”  предност, док је покушај Пејовића за два изашао из коша, а Благојевић је погодио за 12:9. Преломили су играчи из Паланке и након пенала, кошевима Поповића уписали победу, 14:9.

Победнику турнира припао је чек на 100.000 динара, док је другом финалисти припала награда од 20.000 динара и спортска опрема Kошаркашког савеза Србије.

Иначе, у питању је био турнир А категорије у оквиру Рода 3×3 првенства Србије у систему KСС-а.

KSS.RS

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/palanacka-basket-ekipa-wolves-pobednik-turnira-u-nisu/