Početna » ПАЛАНАЧКА “ФЕМИНА” У КУСАТКУ ОДРЖАЛА ТРИБИНУ О НАСИЉУ

ПАЛАНАЧКА „ФЕМИНА“ У КУСАТКУ ОДРЖАЛА ТРИБИНУ О НАСИЉУ

од Паланка данас
0 Коментар

Удружење жена ”Фемина” из Смедеревске Паланке, одржало је у петак у дворишту школе Брана Јевтић у Kусадку  радионицу на тему насиља над женама.
У оквиру радионице посебно су, заједно са учесницама које су се и поред радног дана одазвале и веома активно учествовале, тематизовале феномен насиља над женама у друштву, врсте и механизме насиља и манипулације над женама, правне аспекте помоћи жртвама, сарадњу са институцијама, представивши при том сталне активности и начин рада нашег Удружења жена „Фемина“ из Смедеревске Паланке.

Из Фемине се захваљују на одазиву свим женама које су дошле и прилици да заједно са њима разговарају о свим темама које су важне како за препознавање, превенцију и заустављање насиља над женама, тако и за подршку свим женама које се у ситуацији насиља већ налазе.

Удружење жена „Фемина“, наставиће са својим активностима и у наредном периоду, а за све жене којима је подршка потребна отворени су сваког радног дана, понедељком и петком од 10 до 13х, и уторком, средом и четвртком од 17 до 20х уз телефонске линије на које им се у наведеним терминима могу обратити на бројеве телефона: 026 310 841 и 066 17 55 100Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept