ПАЛАНАЧКЕ ШКОЛЕ ХРШ И ХИМ МЕЂУ ДОБИТНИЦИМА НАГРАДЕ „2000 ЛОПТИ ЗА БУДУЋЕ АСОВЕ“

Након четири недеље гласања завршена је РОДА акција у којој ће бити подељено 2000 Молтен кошаркашких лопти у 200 основних и средњих школа широм Србије.

С циљем да промовише праве вредности и спорт међу младима, РОДА је и ове године, у сарадњи са Kошаркашким савезом Србије и Министарством просвете, науке и технолошког развоја, покренула пројекат у оквиру којег ће обрадовати малишане у 87 градова широм Србије.

Међу 200 школа које ће добити по 10 лопти су и основне школе „Херој Радмила Шишковић“ и „Херој Иван Мукер“ из Смедеревске Паланке и „Други шумадијски одред“ из Велике Плане.

Након четири недеље, гласање за акцију “2000 лопти за будуће асове” је завршено и овом приликом објављујемо имена школа које су добиле највише подршке и које ће због тога Рода наградити Молтен кошаркашким лоптама. Од 16. септембра до 13. октобра школама широм Србије учесници су доделили више од 660.000 гласова, а апликација за гласање на Родином сајту забележила је скоро 400.000 посета.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/palanacke-skole-hrs-i-him-medju-dobitnicima-nagrade-2000-lopti-za-buduce-asove/