ПАЛАНАЧКЕ СРЕДЊЕ ШКОЛЕ СЕ ВРАЋАЈУ НА 1. МОДЕЛ НАСТАВЕ ОД ПОНЕДЕЉКА 27. СЕПТЕМБРА

Нa основу одлуке Тима за праћење и координисање примене превентивних мера у раду школа други модел организације образовно-васпитног рада (комбинована настава), од понедељка 27. септембра 2021. године примењиваће се у VII и VIII разреду основних школа на територији четири локалне самоуправе.

То су Београд, Ваљево, Врање, Лесковац, Лајковац, Лебане, Прокупље, Уб, Чачак, Бајна башта, Велика Плана, Владичин Хан, Љиг, Крагујевац, Сјеница, Шабац, Ниш и Сремска Митровица.

Други модел комбиноване наставе примењиваће се од понедељка и у 7. и 8. разреду основних школа у Ивањици, Лајковцу, Ваљеву и Крагујевцу.

Остале основне и средње школе радиће по првом моделу, односно ђаци ће пратити директно наставу из школских клупа.

ТРЕЋИ МОДЕЛ наставе (ОНЛАЈН НАСТАВА) примењиваће се од понедељка, 27. септембра у СРЕДЊИМ ШКОЛАМА на територији три локалне самоуправе. То су Ивањица, Нови Пазар и Ужице.

То значи да средње школе на територији  општине Смедеревска Паланка од понедељка, 27. септембра, наставу похађају по 1. моделу који подразумева да организација образовно-васпитног рада буде непосредна, односно да ђаци буду у школским клупама.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/palanacke-srednje-skole-se-vracaju-na-1-model-nastave/