Početna » ПАЛАНАЧКИ АСТРОЛОГ ВЛАДИМИР ВЛАЈИЋ ОТКРИВА ШТА НАМ ЗВЕЗДЕ НАГОВЕШТАВАЈУ ЗА НЕДЕЉУ ПРЕД НАМА

ПАЛАНАЧКИ АСТРОЛОГ ВЛАДИМИР ВЛАЈИЋ ОТКРИВА ШТА НАМ ЗВЕЗДЕ НАГОВЕШТАВАЈУ ЗА НЕДЕЉУ ПРЕД НАМА

од Паланка данас
0 Коментар

Људску природу карактеришу радозналост и интересовање за оно што не могу са прецизношћу да одреде или осете. Људе одувек привлаче мистична и неистражена пространства, сфере и науке. Интересовање за небо и небеске аспекте одражава се кроз три гране: астрономију, астрологију и календар.
Често долази до мешања појмова астрономије, дисциплине која се бави проучавањем небеских тела, и астрологије, која се бави проучавањем утицаја небеских тела на живот појединца. Иако често сврставана у исту категорију, ова два аспекта нису исто. Док је астрономија призната наука, астрологија се класификује као псеудонаука, мада је њен утицај широко присутан у свету.

Астрологија је за неке само разонода, док је за друге професионално опредељење. Претпоставља се да се кроз позицију небеских тела у тренутку рођења може утицати на структуру, личност и живот појединца. Нама је најпознатија натална астрологија, мада аспеката ове гране има много.

Пошто су научници одбацили астрологију као валидну науку, очекујемо да људи у њу не верују, али је реалност другачија, па су бројни психолози покушавали да дају одговор на питање зашто људи у толикој мери верују у нешто што није научно потврђено.

Могући одговори леже у чињеници да људи покушавају да избалансирају прошлост, садашњост и будућност и за то траже најразличитије потврде и начине. Осим тога, астрологија помаже људима да се фокусирају на оно што желе, а велики је број оних који се астрологији окрећу када су анксиозни и под притиском. На тај начин, астрологија им помаже да се ослободе стреса. Уосталом, прве колумне о хороскопу појавиле су се у време великих економских криза, те су тако помагале људима да ове периоде преброде.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept