ПАЛАНАЧКИ АТЛЕТИЧАР МИЛИНКОВИЋ ОСВОЈИО ЗЛАТО У БАЦАЊУ КОПЉА

САВЕЗ АТЛЕТСKИХ ВЕТЕРАНА СРБИЈЕ учествовао је у организацији виртуалног митинга WORLD WIDE WIRTUWL MASTERS CHALLENGE , након успешно одржаног Балканског првенства 7-8 марта 5  BAMACI 2020 у атлетској дворани где је учествовало 520 атлетичара балкана, новонасталом ситуацијом  COVID19 отказивањем дворанског европско такмичења у Браги Португалија и светског у Торонту , ветерани Србије су прихватили предложено и одазвали се позиву и уз све мере опреза и свих предложених мере од стране владе Србије одржали виртуелно такмичење у. НОВОМ САДУ , ЦИРИХУ, ПРЊАВОРУ, БЕОГРАДУ и ЧАЧKУ на новом стадиону, такмичење је завршено успешно уз торту и сокове јасно са свим мерама опреза..
Ветерани Србије су на тај начин допринели доброј сарадњи у свету ветеранске атлетике.

На такмичењу је учествовао и један од најбољих Паланачких атлетичара, Ненад Милинковић, који је потврдио класу освајањем златне медаље на овом такмичењу. Наш прослављени ас је у категорији М45 бацио копље на даљину од 52,52 метара што му је донело прво место. Милинковић је овим тријумфом постао и светски шампион што је изузетно признање њега и за паланачки спорт.

Организатор ће медаље и дипломе проследити такмичарима преко матичних савеза.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/palanacki-atleticar-milinkovic-osvojio-zlato-u-bacanju-koplja/

3 comments

  • Azanjac on 13/08/2020 at 10:35

  Svaka čast

  • Ivan Stankovic on 12/08/2020 at 23:01

  A Lopovčevski.

  • Sale on 12/08/2020 at 13:34

  bravo

Komentari su onemogućeni.