ПАЛАНАЧКИ ДС НЕГИРА ОПТУЖБЕ НА РАЧУН МИЛЕНКОВИЋА

Општински одбор Демократске странке Смедеревска Паланка најоштрије осуђује и одбацује неистините тврдње кабинета председника Oпштине да је члан ДС Игор Миленковић насрнуо на привременог председника Oпштине Топлицу Пинторовића у недељу увече.

Очигледно, привремени председник Oпштине свако обраћање суграђанки и суграђана, сматра насиљем и покушајем атака на његову личност. Игор Миленковић у својству грађанина поставио је питање привременом председнику Oпштине зашто у недељу увече вози општински аутомобил, док су истовремено сва предузећа у граду блокирана, обустављена социјална давања, помоћ спортским клубовима и култури и ниједна рупа на путевима није асфалтирана.

Није било никаквог напада, већ је он измишљен како би се обманула јавност и прикрила неспособност и одговорност за горућу ситуацију у којој се налази општина. Осуђујемо покушаје обмањивања јавности изношењем оптужби без икаквих доказа и очекујемо од надлежних институција да ће одолети притисцима владајуће Српске напредне странке и да ће дати последњу реч у овом случају.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/palanacki-ds-negira-optuzbe-na-racun-milenkovica/