ОДЛИЧАН НАСТУП ПАЛАНАЧКИХ ЛАВИЋА НА МЕЂУНАРОДНОМ РУКОМЕТНОМ ТУРНИРУ У СМЕДЕРЕВУ

Смедерево је протекле недеље било домаћин 8. Међународног рукометног турнира за младе рукометашице и рукометаше. Било их је више од 1.200 из осам земаља; Бугарске, Румуније, Грчке, Мађарске, Словеније, БиХ, Црне Горе и наравно Србије.

Дружење са вршњацима је било свакако битно, али током тих пет дана није мање битан био ни такмичарски аспект, па су тако сви уложили свој максимум како би постигли успех.

На такмичењу су учествовали и ”Лавићи 026″ и ”Лавови 026”из Смедеревске Паланке,  и постигли су сјајан успех освајањем златне медаље за 2004. годиште, затим бронзано одличје и четврто место су освојиле две екипе у 2010. годишту, девојчице у категорији 2006. годишта су освојиле осмо место док су дечаци исто годиште били девети.

Иначе мушка екипа, која је освојила златну медаљу у 2004, годишту, се сама окупила и позвала тренера Златана Крстића да их предводи на овом турниру, што је на крају резултирало и овим успехом.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/palanacki-lavici-uspesno-nastupali-na-medjunarodnom-rukometnom-turniru-u-smederevu/