ПАЛАНАЧКИ ММА БОРАЦ ИЛИЈА УЛАМОВИЋ НАСТУПА 16. ФЕБРУАРА У СОМБОРУ

На врхунској Serbian Battle Championship 16 приредби у Сомбору очекује нас мноштво врхунских ММА борби! Имамо прилику да вам представимо веома интересантан меч који ће се одржати у хали Мостонга 16. фебруара! Два млада борца из Србије одмериће снаге у СБЦ хексагону – домаћи борац из Сомбора, Огњен Димић, и Илија Уламовић, представник клуба Арес Смедеревска Паланка!
Млади борац из Сомбора, Огњен Димић, први пут наступа под окриљем Serbian Battle Championship организације и потрудиће се да стигне до своје прве професионалне ММА победе баш пред својом домаћом публиком. Огњен је јуниорски првак Србије у санди, јуниорски вицешампион у K1, лоw кицк и фул-контакту. Такође је првак Војводине у све три дисциплине. Заузео је пето место на првенству Европе за јуниоре у K1, и друго место у Србији за сениоре у “Б” класи, иако је још увек био јуниор. Успех који је имао у ударачким борилачким спортовима, Огњен је спреман да пренесе у своје професионалне ММА наступе, и да победом на СБЦ 16 започне своју ММА каријеру!
На другој страни СБЦ хексагона Огњена ће дочекати млади представник клуба Арес Паланка из Смедеревске Паланке, Илија Уламовић. Илија је освајач 2. места на државном ММА првенству 2015. и освајач 3. места на првенству 2016. године. Бескомрпомисни млади борац из Смедеревске Паланке даће све од себе да се публици у Сомбору представи у најбољем могућем светлу и да на великој спортској позорници као што је СБЦ стигне до прве професионалне победе у ММА. Мотив више представљаће му чињеница да це наспрам себе имати домаћег борца, који ће покушати да га спречи у тој намери!
Очекује нас занимљив окршај два млада борца жељна доказивања и успеха! Не пропустите врхунски борилачки СБЦ 16 спектакл у Сомбору 16. фебруара!

Извор: Serbian Battle Championship

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/palanacki-mma-borac-ilija-ulamovic-nastupa-16-februara-u-somboru/