ПАЛАНАЧКИ ММА БОРАЦ ИВАН ВИЋИЋ ТРИЈУМФОВАО НА ХУМАНИТАРНОМ ТУРНИРУ У МЛАДЕНОВЦУ

 

У младеновачком Спортском центру “Љубомир Ивановић Геџа” одржан је ММА турнир хуманитарног карактера који је организован са циљем донирања новчаних средстава за куповину колица Ивони Василић која болује од церебралне парализе.У супер тешкој категорији Иван Вићић (Максимус Смед. Паланка) тријумфовао је над Славољубом Петровићем (Раднички) Вићић је остварио сјајну победу и то у првим секундама меча нокаутом.

Присутна публика могла је да види још занимљивих и неизвесних борби у октагону. Победе су остварили Петар Живаљевић (Чопор) који је савладао Лазара Новаковића (Максимус С. Паланка), Антонио Зовак (ММА теам “300” Бач) нокаутом је победио Драгана Петровића (Тигрови Жабаљ), Александар Ђорђевић (Анимал Лесковац) био је успешнији од Небојше Прокића (Пирот)

У увертири ММА борби публици су се успешно представили и домаћи кик боксери који су за приказане борбе награђени громким аплаузом. У премијерној борби вечери, Петар Василић (Чопор) савладао је Николу Чупића (Максимус С.Паланка), Огњен Цветовски (Kик бос ЦДФ) након екстра рунде победио је Стевана Павловића (Чопор) док је Иван Бељаковић ( Чопор) био успешнији од Јовице Андрића (Kобре).

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/palanacki-mma-borac-ivan-vicic-trijumfovao-na-humanitarnom-turniru-u-mladenovcu/