ПАЛАНАЧКИ ПАНК-РОКЕР МИКИ РАДОЈЕВИЋ СНИМИО НОВИ СПОТ СА ГРУПОМ ЧОВЕК БЕЗ СЛУХА

Панк рок бенд Човек без слуха (ЧБС) објавио је изазовни спот за песму „Ти само мислиш да ме знаш“, са новог албума ког ће концертно промовисати 14. децембра (21:00) у дворани „Американа“ Дома омладине Београда.

Албум, чији је радни назив „Станимо у гард“, ове јесени ће на ЦД-у и дигиталним платформама објавити промотерска кућа Лонг Плеј.

„Поред тога што ће ово бити концертна промоција албума, наоружани новим песмама сада смо у могућности да саставимо репертоар који ће бити познат и допадљив апсолутно сваком посетиоцу. Иако није било у плану, чини се да ћемо имати и госте на бини, овога пута без посебне најаве, али са напоменом да се ради о јако познатим именима са сцене“, најављује гитариста и певач Мики Радојевић.

У споту се појављују пријатељи бенда – глумац Златко Ракоњац, академска сликарка Ивана Милентијевић и музички менаџер Драган Новичић, који је недавно привукао пажњу тумачећи насилника у видеу за хит састава „И плеј“ – „Шамарчина“.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/palanacki-pank-roker-miki-radojevic-snimio-novi-spot-sa-grupom-covek-bez-sluha/