Početna » ПАЛАНАЧКИ ПЕНЗИОНЕРИ ОТПУТОВАЛИ У ВРЊАЧКУ БАЊУ НА ОЛИМПИЈАДУ ТРЕЋЕГ ДОБА

ПАЛАНАЧКИ ПЕНЗИОНЕРИ ОТПУТОВАЛИ У ВРЊАЧКУ БАЊУ НА ОЛИМПИЈАДУ ТРЕЋЕГ ДОБА

У Врњачкој Бањи се од 28. септембра до 02. октобра одржава традиционална спортска манифестација за најстарије, Олимпијада трећег доба.На овом догађају учествују и две екипе од по 5 чланова из Подунавског округа. Једна је сачињена од представника ОО Пензионера Смедеревске Паланке, као победника окружне олимпијаде, а другу чине представници удружења из Велике Плане и Смедерева.

На манифестацији ће учествовати више стотина сениора из Србије. Најмасовнији скуп пензионера у нашој земљи има и међународни карактер. Окупиће и старије људе из неколико суседних и европских држава.

Такмичари ће се надметати у 5 дисциплина, брзо ходање, пикадо, шах, и шутирање на мали гол и кош. Поред надметања у неколико спортских дисциплина, на Олимпијади учествују и књижевни ствараоци, филмски посленици, здравствени радници на Базару здравља и сликари и иконописци.

You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept