ПАЛАНАЧКО ПРЕДУЗЕЋЕ „ФИМАКС“ ОБЕЛЕЖИЛО 25. ГОДИНА УСПЕШНОГ ПОСЛОВАЊА

Предузеће Фимакс, основано је 28.12.1992. године у Смедеревској Паланци као консултантска фирма са 100% приватним оснивачким капиталом.  Основна делатност предузећа је економски консалтинг и менаџмент послови.

Предузеће Фимакс  запошљава високо стручни кадар – економисте, правнике, инжењере грађевине, машинства и организационих наука, који крајње професионално, стручно и са једнаким ентузијазмом прилазе сваком послу.

Већину послова које је предузеће Фимакс до сада радило, добило је по препоруци својих клијената, и са клијентима остварује дугогодишњу сарадњу што је доказ и гаранција квалитета а доказ томе је и 25, година успешног пословања а добитник је награда и признања многих клијената, 2002. године повеље Привредне коморе Југославије за постигнуте резултате у области пружања пословних услуга, 2008. године награде Регионалне привредне коморе Пожаревац за 15 година успешног пословања

Фимакс је овлашћени проценитељ за банке: Credit Agricole, Kомерцијална банка, Raiffeisen Bank, Војвођанска банка такође се налази на листи регистрованих консултаната БАС програма Европске банке за обнову и развој.

Фимакс је такође и на листи судских вештака – правних лица Министарства правде Републике Србије, а у свом колективу има овлашћене судске вештаке – физичка лица за процесе из привреде.

У Фимаксу са поносом истичу да за претходних 25. година постојања и рада ни једног тренутка предузеће није било у блокади рачуна, кажњавано, или пословало са губитком.

Предузеће Фимакс је 25. година Ваш поуздан партнер.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/palanacko-preduzece-fimaks-obelezilo-25-godina-uspesnog-poslovanja/