понедељак, јул 15, 2024
Početna » ПАЛАНЧАНИН ДЕЈАН БОЈОВИЋ ИМЕНОВАН ЗА ПОСЕБНОГ САВЕТНИKА МИНИСТРА СПОРТА!

ПАЛАНЧАНИН ДЕЈАН БОЈОВИЋ ИМЕНОВАН ЗА ПОСЕБНОГ САВЕТНИKА МИНИСТРА СПОРТА!

Прослављани одбојкаш Дејан Бојовић, један од најбољих спортиста Паланке свих времена, ,освајач бронзане медаље на Европском првенству са репрезнтацијом Србије и Црне горе, учесник Олимпијских игара у Пекингу и Светских првенстава, играч Црвене звезде , Војводине, интернационалац у Италији, Грчкој, Јапану и по завршетку каријере остао је у спорту.

Након повратка из Јапана, где је права спортска икона, Дејан је био активан као спортски директор ОK Црвене звезде, а до скора и директор репрезентативних селекција у Одбојкшаком савезу Србије.

Ново признање за његов студиозан рад догодило се недавно, после избора чувеног одбојкашког тренера и Зорана Гајића за министра спорта. Наиме, важан део његовог кабинета је и Дејан Бојовић.

Паланчанин је именован за посебног саветника министра спорта, који ће имати значајну улогу и функионисању ресроног Министарства.

Тако се наставила сарадња двојице великана, јер су тесно сарађивали и у Одбојкшаком савезу Србије, где је Зоран Гајић био председник.

Спорт 026

You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept