ПАЛАНЧАНИН НЕБОЈША ПАВЛОВИЋ КАНДИДАТ СНС ЗА ПОСЛАНИКА У НАРОДНОЈ СКУПШТИНИ

Поштовани пријатељи, драги суграђани, желим да вас обавестим да ми је указана велика част да будем кандидат Српске напредне странке за Народног посланика у Скупштини Републике Србије.
Овом приликом пре свега желим да се захвалим Српској напредној странци и људима који су ми указали поверење и пружили могућност да на Републичком нивоу заступам интересе грађана општине Смедеревска Паланка, као и читавог Подунавског округа.

У протеклом периоду наш Округ постао је боље место за живот. Захваљујући председнику Србије Александру Вучићу Смедеревска железара доживела је прави препород и она данас запошљава 5.000 наших грађана. Од јуче и званично на снажним темељима и после 50 година економског пропадања Корејска компанија Кјунгшин Кејбл креће са изградњом прве фабрике у Србији а која ће бити у Смедеревској Паланци и у њој ће бити места за 1.000 породица.
Много тога је урађено и из области путне инфраструктуре. Само у Подунавски округ уложено је преko 1,5 милијарди динара. Свакако најзначајнији пројекат који је започет и завршен током 2019. године јесте пут Смедеревска Паланка – Велика Плана и данас је то најлепши и најбезбеднији пут на територији Подунавског округа. Обновљене су школе, издрађени нови вртићи а као што је и најављено у току је јавна набавка за комплетну реконструкцију ОБ „Стефан Високи“ у Смедеревској Паланци. Завршетком ове реконструкције болница ће бити једна од најлепших и најсавременијих болница у региону.

Следећи политику разума, политику економског напретка и просперитета, политику помирења на коју ће бити поносна и наша будућа поколења позивам грађане читаве Србије, грађане са територије Подунаваког округа, а пре свега општине у којој сам рођен и у којој са породицом живим, да изађу на изборе 26. априла, да заокруже број један и Српску напредну странку и листу која се зове “Александар Вучић – За нашу децу”. На листи Српске напредне странке су лекари, професори, правници, инжењери, привредници, пољопривредници али и спортисти, глумци, уметници. Спојили смо младост и искуство а то је прави рецепт за БУДУЋНОСТ СРБИЈЕ И НАШЕ ДЕЦЕ! Живели !

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/palancanin-nebojsa-pavlovic-kandidat-sns-za-poslanika-u-narodnoj-skupstini/

4 comments

Preskočiti na obrazac za komentare

  • Ja on 08/03/2020 at 17:00

  ahhahahahahaha

  • vladan on 07/03/2020 at 19:54

  Cestitke… Glas!

  • Nik on 07/03/2020 at 18:52

  Prava ljiga, faca mu pokazuje

  • Ilke on 07/03/2020 at 12:56

  Ahahaha sada ovome da se raduju Palancki naprednjaci najvise,sramote vece im ne treba!!!

Komentari su onemogućeni.