четвртак, јун 20, 2024
Početna » ПАЛАНЧАНКА АНЂЕЛИНА ТРАЈИЛОВИЋ ПОТПИСАЛА УГОВОР СА ЖЕЉКОМ МИТРОВИЋЕМ О ЗАПОСЛЕЊУ У ТЕАТРУ ОДЕОН

ПАЛАНЧАНКА АНЂЕЛИНА ТРАЈИЛОВИЋ ПОТПИСАЛА УГОВОР СА ЖЕЉКОМ МИТРОВИЋЕМ О ЗАПОСЛЕЊУ У ТЕАТРУ ОДЕОН

Прошли уторак првих 10 младих талентованих људи потписало је уговоре да постају део позоришта будућности – Театра Одеон. Данас, у кабинету Жељка Митровића још четворо младих глумаца потписало је уговор о сталном радном односу.

од Паланка данас
0 Коментар

Међу примљеним глумцима је и талентована глумица из Смедеревске Паланке Анђелина Трајиловић, која није крила задовољство пријемом у Театар Одеон.


Митровић је такође био веома задовољан поводом пријема нових чланова глумачког ансамбла. Kако је Жељко Митровић најавио, ово је тек почетак! Планирано је да Театар Одеон у стални радни однос прими готово 100 талентованих људи: глумаца, плесача, певача, позоришних редитеља, асистента режије, тон мајстора, кореографа, костимографа, сценографа, шминкера, мајстора светла, дизајнера, видео миксера и многих других.

Отварање Театра Одеон планирано је за пролеће 2024. године, а сасвим је сигурно да ће ово позориште будућности позиционирати Београд као центар региона када је реч о културиPovezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept