ПАЛАНЧАНКА БРАНИСЛАВА СТАНКОВИЋ НА ЛИСТИ УСПЕШНИХ МЛАДИХ ЉУДИ У АКЦИЈИ „30 ИСПОД 30“

Пре три године, BIZLife је покренуо акцију „30 испод 30“, по угледу на Форбс-ову листу „30 under 30“, која на једном месту окупља и представља младе људе из различитих сфера бизниса.
Од оних који су, и пре 30. рођендана, заузели извршне позиције у великим компанијама, преко оних који су годинама припремани да наследе породични посао до оних који су успели да покрену, и у овим изазовним временима, одрже сопствене бизнисе.

На листи 30 успешних младих људи, налази се и Паланчанка Бранислава Станковић. Наша суграђанка је запослена у компанији Меркатор-С као директор сектора Свеже хране, и својим вредним радом и трудом  нашла се на овој листи. Бранислава је рођена 1. септембра 1991. године, магистрирала је на Економском факултету Универзитета у Београду и говори 3 језика.

БИЗЛифе листа „30 испод 30“ и даље је једина листа која даје подстицај младим, перспективним, стручним и амбициозним људима и са поносом ће та одредница убудуће стајати у њиховим биографијама.

Фото:  linkedin приватна архива

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/palancanka-branislava-stankovic-na-listi-uspesnih-mladih-ljudi-u-akciji-30-ispod-30/