Početna » ПАЛАНЧАНКА МИЛИЦА ЈОВАНОВИЋ ЈЕДНА ОД 256 МИЛИЦА КОЈЕ СУ ДАНАС ОБОРИЛЕ ГИНИСОВ РЕКОРД

ПАЛАНЧАНКА МИЛИЦА ЈОВАНОВИЋ ЈЕДНА ОД 256 МИЛИЦА КОЈЕ СУ ДАНАС ОБОРИЛЕ ГИНИСОВ РЕКОРД

Гинисов светски рекорд за "највећи скуп људи са истим именом и презименом" оборен је данас у Београду и то окупљањем 256 Милица Јовановић у исто време у једном тржном центру у престоници Србије.

Обарању рекорда присуствовао је представник Гинис светског рекорда Глен Полард који је предао званични сертификат организаторима догађаја којим се потврђује нови Гинисов рекорд.Међу ових 256 Милица Јопвановић је била и једна из Смедеревске Паланке, то је млада докторка педијатрије Милица Јовановић која је, носећи ово име и презиме допринела овом рекорду.

Полард је честитао свим Милицама Јовановић и организаторима, а након што је предао сертификат, Милицама су подељени поклони.

Организатори обарања рекорда Цолор Медиа Цоммуницатионс окупили су 256 Милица Јовановић на догађају „Важно је звати се Милица“, а на основу статистичких података да је у нашој земљи најчешће женско име Милица, а презиме Јовановић.

Претходни Гинисов рекорд у овој категорији постављен је 2022. године у Токију где се у биоскопу окупило 178 људи са истим именом и презименом – Хироказу Танака.

До 2022. године, Гинисов рекорд за „највећи скуп људи са истим именом и презименом“ припадао је Мартама Стјуарт, њих 164, које су окупљене у Њујорку током телевизијске емисије 2005. године.
You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept