ПАЛАНКА НАРЕДНЕ ГОДИНЕ УЧЕСНИК МАНИФЕСТАЦИЈЕ „СРБИЈА У РИТМУ ЕВРОПЕ“ (ВИДЕО)

srb-u-ritmu-evropeПредставниk манифестације „Србија у ритму Европе“ Иван Карадаревић и председник општине Паланка Петар Милић, потписали су Споразум о сарадњи. Озваничењем сарадње, Паланка ће се поново наћи међу градовима – учесницима најмасовнијег музичког такмичења за децу.

Манифестација “Србија у ритму Европе“ настала је 2008. године са идејом да ученици основних и средњих школа из Србије кроз игру и песму, представљају европске земље. Сваки град бира тим најдаровитијих ђака за песму и игру, који изводе музичку композицију једне европске земље, коју додељују организатори манифестације у сарадњи са амбасадама. Паланка ће представљати Финску и имаћемо прилику да угостимо амбасодара Финске са привредном делегацијом. 

У јануару, представници основних и средњих школа ће заједно са организаторима одржати аудицију на којој ће изабрати тим најталентованијих ученика, који ће након шестомесечне обуке представљати наш град у великом финалу. 

На завршној манифестацији учествује 20 екипа из градова Србије. Град победник ће наредне године бити суорганизатор такмичења и добити приход у износу од 50 процената од послатих смс-ова а победнички тим добија бесплатно наградно путовање у једну од европских земаља.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/palanka-naredne-godine-ucesnik-manifestacije-srbija-u-ritmu-evrope-video/