Početna » ПАЗИТЕ СЕ ПРЕВАРАНАТА КОЈИ НАПЛАЋУЈУ ПАРКИНГ, БИРАЈУ ЖРТВЕ ИЗ УНУТРАШЊОСТИ

ПАЗИТЕ СЕ ПРЕВАРАНАТА КОЈИ НАПЛАЋУЈУ ПАРКИНГ, БИРАЈУ ЖРТВЕ ИЗ УНУТРАШЊОСТИ

У вези са овим проблемом, све су учесталије жалбе грађана на лажне раднике Паркинг сервиса који варају лаковерне возаче

од Паланка данас
0 Коментар

У појединим деловима града Београда појавили су се преваранти који наводно глуме раднике Паркинг сервиса или неке друге службе која се бави паркиралиштима, па тако наплаћују паркирање и тамо где нису обележене зоне.

У вези са овим проблемом, све су учесталије жалбе грађана на лажне раднике Паркинг сервиса који варају лаковерне возаче, а највише их има на неколико локација у Новом Београду, за које знају да су прометне.Да би изгледали уверљивије, носе жуте или зелене флуо прслуке и заправо немају везе са Паркинг сервисом или било којим другим комуналним предузећем, већ су у питању преваранти који на тај начин отимају новац грађана.

Најчешће оперишу у вечерњим сатима
Највише их код Kинеског тржног центра и кинеске робне куће у Блоковима 44 и 70 на Новом Београду где пресрећу лаковерне грађане. Примећено је да се у вечерњим сатима крећу око Ушћа, код београдских сплавова, где људима „пронађу“ паркинг место, иако им нико није тражио такву услугу, а затим траже новац.

Најчешће су им на мети возачи из унутрашњости као и странци, а своје будуће жртве бирају на основу регистарских таблица.

– На њихову жалост таблице су ми из другог града, али сам рођена Београђанка – навела је на друштвеним мрежама корисница на коју су се ови преваранти устремили, пишу медији.

Возачи који паркирају возила на Новом Београду треба прво да погледају да ли су у зони, која стварно постоји у појединим новобеоградским блоковима.

Паркинг места која се наплаћују се углавном јасно обележена, у близини се налази саобраћајни знак на ком је наведено о којој зони је реч, како платити карту за паркирање и све друге неопходне информација.

Извор 24седам.рсPovezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept