Početna » ПАЗИТЕ СЕ, СМС ПРЕВАРА ПОНОВО КРУЖИ СРБИЈОМ! Уколико вам стигне порука овог садржаја, НЕ ОТВАРАЈТЕ ЛИНК

ПАЗИТЕ СЕ, СМС ПРЕВАРА ПОНОВО КРУЖИ СРБИЈОМ! Уколико вам стигне порука овог садржаја, НЕ ОТВАРАЈТЕ ЛИНК

Поједини грађана Србије ових дана поново добијају СМС поруку у име “Поште”, а у вези са преузимањем пошиљке. Неки од њих су примили поруку на српском језику, док је многима исти садржај стигао и на енглеском језику.
Наиме, од њих се тражи да потврде адресу за пријем пошиљке, а истина је да се ради о још једном покушају преваре.– Пошта Србије: Ваш пакет је стигао у наше складиште. Не можемо да испоручимо јер су подаци нетачни. Када унесете тачне податке, испоручићемо вам у року од 12 сати. хттпс://постар.инфо/рс. Одговорите И, а затим изађите из текстуалне поруке и отворите је поново да бисте активирали везу или копирајте везу и отворите је у свом прегледачу.

Подсећамо, из “Поште Србије” су недавно нагласили да грађани обрате пажњу на број са којег је послата порука. Такође, истакли су да су већ неко време на удару превараната који, користећи лого и име фирме, покушавају да дођу до бројева картица и сигурносних кодова како би им отели новац.You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept