Početna » ПЕКСИМ ФОНДАЦИЈА ДОМАЋИН 11. СЕДНИЦЕ УО НАЛЕД-А

ПЕКСИМ ФОНДАЦИЈА ДОМАЋИН 11. СЕДНИЦЕ УО НАЛЕД-А

од Паланка данас
0 Коментар

Чланови Управног одбора НАЛЕД-а су током претходне седнице донели одлуку да се наредних неколико заседања организује у просторијама чланова. Домаћин 11. седнице Управног одбора Националне алијансе за локални економски развој била је фондација Пексим.

Током ове седнице председник Општине Смедеревска Паланка, Никола Вучен  је узео активно учешће у дискусији.

Директорка Пексим фондације Тијана Гајић и Душан Савић, извршни директор, су чланове Управног одбора упознали са радом ове непрофитне организације која се бави стипендирањем студената из Србије и Северне Македоније који након завршених факултета студије настављају у Великој Британији.

Поред обезбеђивања финансијских средстава, Фондација настоји да стипендистима помогне да пронађу посао и менторе који ће подржати њихов лични и професионални развој. Политички, економски и друштвени напредак кроз улагање у младе таленте је основна мисија Пексим фондације. До сада је издвајањем више од милион евра Пексим фондација подржала више од 30 студената који су дипломирали на престижном британском универзитету у Кембриџу.

Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept