понедељак, јул 15, 2024
Početna » ПЕНЗИОНЕРИ СТИЖЕ ПОВИШИЦА Ово је детаљни календар исплата ПРОСЕЧАН ЧЕК ВЕЋИ И ЗА 50 ЕВРА

ПЕНЗИОНЕРИ СТИЖЕ ПОВИШИЦА Ово је детаљни календар исплата ПРОСЕЧАН ЧЕК ВЕЋИ И ЗА 50 ЕВРА

Према календару исплата који је објавио Републички фонд за пензијско и инвалидско осигурање (ПИО), јануарске пензије ће прво добити корисници из категорије самосталних делатности и то 2. фебруара.

Тада почиње исплата за све самосталце и то и за оне који чекове примају преко текућих рачуна и оне којима примања стижу на кућне адресе или их подижу на поштанским шалтерима.


Четири дана касније, 6. фебруара, почеће исплата за војне и пољопривредне пензионере, без обзира на то за који начин исплате су се определили.

Као и обично, пензије ће последњи добити корисници из категорије запослених, па ће за оне којима новац стиже преко текућих рачуна исплата почети 8. фебруара, а за остале 10. фебруара.

Са јануарским чеком пензионерима стиже повишица од 14,8 одсто а будући да је према данас објављеном податку просечна пензија за децембар износила 39.850 динара, просечна јануарска пензија ће износити око 45.747 динара.

КурирYou may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept