ПЕШАЦИ ОПРЕЗ-ТРОТОАРИ ПРЕКРИВЕНИ ПОЛЕДИЦОМ

У Паланци је освануло облачно и тихо јутро без ветра какав је био током јучерашњег дана. Снег који је синоћ падао створио је танак снежни покривач и поледицу по тротоарима, тако да је потребна изузетна опрезност при кретању а старији суграћани боље да не излазе без преке потребе. Температура измерена у Паланци у 8.00 часова је износила -3 °C максимална можда буде тек један подељак изнад нуле.

СРБИЈА: Облачно и хладно са слабим снегом повремено. Врло мало падавина падавина биће на северу Србије, а на југу нешто више уз формирање снежног покривача од 5 до 10 цм на том подручју. Дуваће слаб до умерен источни и југоисточни ветар, у јужном Банату повремено појачан. Притисак изнад нормале. Минимална температура -5, а максимална до 2 степена.

НАРЕДНИ ДАНИ: У уторак ујутру мраз, а током дана отопљење у односу на понедељак и наоблачење са могућом слабом кишом, а у Тимочкој Крајини снег. Средином седмице температура изнад нуле уз још једну кишну епизоду у среду, а у четвртак суво. У петак и за викенд облачно уз кишу која ће прећи у суснежицу и снег у суботу и неделеју.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/pesaci-oprez-trotoari-prekriveni-poledicom/

1 comment

    • Micika on 15/01/2018 at 09:35

    Zamolila bih sve gradjane koji se povrede usled ove poledice da prijave Nikolu Vucena u policiju i traze nadoknadu od opstine za povredu,posto vecina ulica i trotoara nije pociscena..

Komentari su onemogućeni.