Početna » ПЕТ ЗАСТРАШУЈУЋИХ ПРОРОЧАНСТАВА БАБА ВАНГЕ ЗА 2023. ГОДИНУ

ПЕТ ЗАСТРАШУЈУЋИХ ПРОРОЧАНСТАВА БАБА ВАНГЕ ЗА 2023. ГОДИНУ

Слепа видовњакиња, широм света позната као Баба Ванга, наводно је предвидела 11. септембар и Брегзит, катастрофу у Чернобиљу и смрт принцезе Дајане, а пред смрт је изнела пет застрашујуц́их пророчанстава за 2023. годину о којима ових дана пишу светски медији.

од Паланка данас
0 Коментар

Док ће се многи надати добрим вестима на уласку у 2023. годину, Баба Вангина предвиђања су пуна пропасти и црнила, пише Миррор и наводи пророчанства од којих нека делују застрашујуће близу.

Промена Земљине орбите
Баба Ванга је предвидела да ц́е Земља 2023. године некако доживети промену у својој орбити. Није прецизирано на шта је мислила, али каква год та промена била, она би могла имати разорне последице, јер чак и најмања промена равнотеже Земљиноног кретања може довести до нежељених и изузетно штетних промена климе и нивоа мора. Ако би се Земља приближила Сунцу, суочили бисмо се са повец́аним зрачењем и температурама, што би резултирало брзим топљењем глечера, порастом нивоа мора и глобалном ванредном ситуацијом; ако би се планета удаљила од Сунца, ишли бисмо у ледено доба са дужим периодима мрака, што би изазвало потпуно другачији низ катастрофалних ефеката за живот на Земљи.

Биолошко оружје
Ванга је најавила да ц́е нека „велика земља“ спровести студије о биолошком оружју на људима, што би резултирало смрц́у хиљада људи. Међутим, у овом тренутку, Kонвенција Уједињених нација о биолошком оружју забрањује извођење ових врста експеримената. Упркос томе, за неке земље се сматра да у тајности већ увелико раде на томе.

Нуклеарна експлозија
Међу Вангиним предвиђањима за 2023. годину је и експлозија нуклеарне електране. Ово језиво пророчанство добија на тежини након њеног наводног предвиђања катастрофе у Чернобиљу, а у контексту забринутости света због ситуације у Украјини. И најмања грешка у Запорошкој нуклеарној електрани могла би да доведе до катастрофе која би имала страшне последице по многе европске земље.

Соларна олуја
Још једно предвиђање, иако прилично нејасно, је долазак огромне соларне олује у размерама које никада раније нису виђене на планети Земљи. Соларне олује представљају, заправо, велике експлозије које се догађају на Сунцу. Сунце тад емитује високе нивое енергије и радијације, а могу да изазову проблеме са радом ГПС система, радио комуникација, сателита који круже око Земље. Међутим, снажније соларне олује које је предвидела Баба Ванга довеле би до оштец́ења технологије, па чак и масовних нестанка струје и кварова у комуникацији, што би могло да изазове читав низ проблема. Неки их чак ишчекују као тренутак када ц́емо бити врац́ени у „мрачно доба“.

Kрај природног рађања
Баба Вангина визија за 2023. укључује и крај природног рађања људи. У тој дистопијској пројекцији власти забрањују рађање и сав људски живот се узгаја у лабораторији. Тако би лидери и медицински стручњаци могли да одлучују ко ц́е се родити, док би родитељи могли да прилагоде своје особине и изглед – попут боје косе и очију. Ово је дефинитивно једно од најчуднијих Вангиних предвиђања – и подстиче страхове од пада наталитета.

Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept