ПЕТАК 17. И СУБОТА 18. СЕПТЕМБАР АУДИЦИЈА У „АБРАШЕВИЋУ“

А У Д И Ц И Ј А У просторијама Абрашевића (Вука Караџића 15)
Петак 18ч – од 5 до 14 година (основци и млађи)
Субота 18ч – од 14 до 22 године (средњошколци и старији)

Абрашевић организује уписну аудицију која првенствено има за циљ правилну процену играчких способности и распоређивање у један од 4 ансамбла – дечији, омладински, припремни и извођачки.
У петак у 18ч, вршимо проверу деце до 14 година, односно основце и млађу децу са напуњених 5 година. Радићемо вежбе основних моторичких радњи, ритмичке вежбе као и понављање најпростијих играчких елемената. Ништа тешко и компликовано а опет значајно. Аудиција ће трајати сат времена а од опреме потребно је понети само пар резервних патика и удобно се обући (тренерка/хеланке и мајица). Такође, деца треба да дођу у пратњи родитеља који ће попунити пријавне формуларе за упис. Резултате ћемо саопштити непосредно по завршеној аудицији.
У суботу у 18ч, вршимо проверу средњошколаца и старијих до 22 године за пријем у извођачки ансамбл и за ту аудицију је потребно пријавити се поруком на нашем ФБ профилу са основним подацима (име, презиме, место становања, годиште, школа). Аудиција ће трајати сат времена и 30 минута и обухватиће исте елементе као и у петак, само сразмерно теже и захтевније.
Дођите у Абрашевић, кућу са традицијом од 116 година, да уживате у игри и музици, да се дружите и преносите традицију свуда по свету! поручују из Абрашевића.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/petak-17-i-subota-18-septembar-audicija-u-abrasevicu/