„ПИЦЕРИЈА ЂАРДИНО“ И КОАЛИЦИЈА СОПОТ“ ФИНАЛИСТИ ТУРНИРА „КУСАДАК 2021“

Сјајно полуфинално вече и пуне трибине на турниру у малом фудбалу у Kусатку. У обе полуфиналне утакмице пенали су одлучивали.

У првом мечу Kоалиција Сопот и Пиксел студио ФАМ су у регуларном делу одиграли нерешено 2:2/стрелци Јанковић, Вујасиновић за Kоалицију Сопот, Вучићевић, Величковић за Пиxел студио ФАМ, после пенала више среће је имала екипа Kоалиција Сопот.

И у другом полуфиналном мечу опет су пенали одлучивали, у регуларном делу у мечу Пицерија Ђардино – Торнадо било је 4:4/стрелци: Додеровић 3, Симић за Торнадо и Мајсторовић, Алексић, Радовановићи Вукдиновић за Пицерију Ђардино, која је код извођења пенала имала више среће. У ревијалном делу пре прве полуфиналне утакмице меч су одиграли пионири домаћег Железничара.

Сутра је финални дан. Од 2о,3о у борби за треће место играће: Торнадо – Пиксел студио ФАМ, у ревијално делу играће ЖФK Земун против ЖФK Рековац, од 22,15 у великом финалу играће Kоалиција Сопот против Пицерије Ђардино.

Наградни фонд је 190 хиљада динара, прваку ће припасти 140, другопласираном 40, трећи може да очекује 10 хиљада. Орагинзатор ће прогласити најбољег играча, стрелца и голмана турнира.

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/picerija-djardino-i-koalicija-sopot-finalisti-turnira-kusadak-2021/