ПИЦЕРИЈА „ЂАРДИНО“ ОАЗА МИРА И ДОБРЕ ХРАНЕ У ЦЕНТРУ ГРАДА

Пицерија “Ђардино” се налази на веома атрактивној локацији у улици Трг Хероја 20, на територији општине Смедеревска Паланка, а на свега 50 метара од строгог центра града.
Јединствен амбијент, са комбинацијом старинских елемената и загарантованог уживања, очекује Вас на једном месту. Ресторан који окупља људе добре воље и све генерације, пружиће Вам могућност да уживате и у потпуности се препустите хедонизму.
У веома опуштеној атмосфери нашег ресторана уживаћете у разноврсној храни италијанске кухиње! Савршено место за вечеру у друштву Вама драгих људи, пријатна музика, позитивна атмосфера и увек добро расположење свих присутних, учиниће да заборавите бар на тренутак на свакодневне обавезе и препустите се уживању.

Локал је идеалан за организације свих врста прослава, организујемо за вас рођендане, свадбе… “Ђардино” је место на које се враћају и они који су отишли далеко, то је онај осећај да сте увек добродошли и да ћете се код нас увек осећати пријатно!

Биће нам задовољство да будете наши гости.
Ваш “Ђардино”

 

 

Stalna veza (link) ka ovom članku: https://palankadanas.com/picerija-djardino-oaza-mira-i-dobre-hrane-u-centru-grada/

3 comments

  • Jelena on 27/06/2020 at 09:25

  Sve je super, ali toalet strahota ziva koliko je prljav…sramota…

   • Jelena on 27/06/2020 at 11:48

   Ne znam ni sama koliko sam puta bila u Djardinu,nijednom se nije desilo da sam naisla na prljav toalet.Sve pohvale za piceriju i zaposlene u njoj.Puno pozdrava.

   • Jedan čovek on 28/06/2020 at 00:18

   Pa vole ljudi da ostavljaju toalet ,kao što bi ostavili kući.
   Ne radi se o piceriji…nego o ljudma izvesnim koji tamo dolaze,pa se bahate…
   Svaka čast celoj ekipi Giardina,samo napred…
   A ovi što kukaju na toalet,neka nekad počiste za sobom,za promenu.

Komentari su onemogućeni.