Početna » ПИО ФОНД ИЗДАО ВАЖНО УПОЗОРЕЊЕ ЗА ПЕНЗИОНЕРЕ! На мети су ПРЕВАРА, никако НЕ НАСЕДАЈТЕ НА ОВО

ПИО ФОНД ИЗДАО ВАЖНО УПОЗОРЕЊЕ ЗА ПЕНЗИОНЕРЕ! На мети су ПРЕВАРА, никако НЕ НАСЕДАЈТЕ НА ОВО

Из Фонда апелују на старије суграђане да никако не наседају на такве позиве и понуде, јер, како истичу, Фонд не комуницира са пензионерима на такав начин и не нуди никакву робу и услуге

Фонд за пензијско и инвалидско осигурање Србије (ПИО), саопштио је данас да су се појавиле нове преваре пензионера.У њима непознати људи, представљајући се као радници овог фонда, обавештавају пензионере да ће им на кућну адресу стићи лек.

У тим обавештењима се наводи да је потребно да лек пију једном дневно и пензионерима поручује да припреме личну карту и здравствену књижицу како би преузели лек.

Из Фонда апелују на старије суграђане да никако не наседају на такве позиве и понуде, јер, како истичу, Фонд не комуницира са пензионерима на такав начин и не нуди никакву робу и услуге.

Пензионере позивају да у своје домове не примају људе који се представљају као радници Фонда ПИО и наводе да, уколико им неко са таквим образложењем дође на врата, то одмах пријаве надлежнима у Министарству унутрашњих послова.You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept