Početna » ПИО ФОНД ЈЕ ПОЗВАО ПРИВРЕДНЕ СУБЈЕКТЕ ДА УЧЕСТВУЈУ У ПРОЈЕКТУ ПЕНЗИОНЕРСКА КАРТИЦА: Ево како да се пријавите

ПИО ФОНД ЈЕ ПОЗВАО ПРИВРЕДНЕ СУБЈЕКТЕ ДА УЧЕСТВУЈУ У ПРОЈЕКТУ ПЕНЗИОНЕРСКА КАРТИЦА: Ево како да се пријавите

За Пензионерску картицу до сада је пријављено више од милион пензионера

од Паланка данас
0 Коментар

Пензионерске картице које пензионерима омогућавају бројне попусте у преко 800 фирми, у употреби су од 1. октобра.

ПИО фонд је још пре годину дана објавио јавни позив за привредне субјекте, који је још увек у току.До сада је пријављено више од милион пензионера.

Текст преносимо у целости:

„У складу са Закључком Владе Републике Србије 05 број 181-1824/2023 од 2. марта 2023 године („Службени гласник РС“ број 18/23), којим се препоручује органима државне управе, аутономних покрајина и јединицама локалне самоуправе да сами предузму мере или предложе Влади, односно другом надлежном органу, доношење прописа и предузимање мера, којим би се омогућило правним лицима, у приватној и јавној својини и предузетницима који обављају делатност на територији Републике Србије, да омогуће остваривање одређених погодности корисницима Пензионерских картица, позивамо Вас да се укључите и својим активностима допринесете већој функционалности коришћења Пензионерских картица пензионера и побољшању њиховог материјалног положаја.

Издавање Пензионерских картица је у надлежности Републичког фонда за пензијско и инвалидско осигурање (у даљем тексту: Фонд) а користиће је пензионери при куповини и плаћању роба или услуга код привредних субјеката, правних лица и предузетника за прикупљање бодова и остваривања додатних погодности (попуст, поклон и друго).

Очекујући да ћете видети интерес да се укључите у активности које ће допринети побољшању квалитета живота наших корисника и Ваших купаца, позивамо Вас да попуните Контакт форму, у продужетку Јавног позива, са основним подацима вашег привредног субјекта, правног лица или предузетника, онако како су уписани у Агенцији за привредне регистре (АПР-у), како бисмо вас контактирали и благовремено припремили споразуме о сарадњи.“Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept