Početna » ПИО ФОНД ОБЈАВИО КОМПЛЕТАН СПИСАК ПОПУСТА КОЈЕ ИМАТЕ СА ПЕНЗИОНЕРСКОМ КАРТИЦОМ

ПИО ФОНД ОБЈАВИО КОМПЛЕТАН СПИСАК ПОПУСТА КОЈЕ ИМАТЕ СА ПЕНЗИОНЕРСКОМ КАРТИЦОМ

РЕПУБЛИЧКИ фонд за пензијско и инвалидско осигурање (ПИО фонд) објавио је комплетан списак места на којима ће пензионери имати попусте, као и колико ће ти попусти износити.

од Паланка данас
0 Коментар

Попусти се односе на разне области, као што су путовања, боравак у бањама, апотеке, ауто сервиси, продавнице, здравствене установе, установе културе, ресторане, базене.


Пензионерска картица за све који су се пријавили почиње да важи од недеље 1. октобра. Износи попуста крећу се од 2 до 66 одсто.

Списак попуста можете прочитати кликом овде.

Како да се пријавите за пензионерску картицу?

Захтев за издавање Пензионерске картице пензионери могу поднети електронски на сајту Фонда ПИО или у филијали тог Фонда где ће запослени у Фонду помоћи пензионерима и за њих попунити електронски захтев.

За пријаву је потребна само лична карта, а читава процедура траје до два минута.

Картице ће се преузимати на шалтерима Фонда ПИО којих има 170 широм Србије. ПИО Фонд ће обавестити пензионере телефоном или мејлом, у зависности за шта се корисник буде одлучио приликом пријаве, када њихове пензионерске картице буду у филијали спремне за преузимање.

У овај пројекат Фонда укључује се шира друштвена заједница, пре свега Влада, локалне самоуправе, друштвено одговорни привредни субјекти и предузетници који ће обезбедити посебне попусте пензионерима који при плаћању роба и услуга приложе Пензионерску картицу, као и јавна предузећа, привредна друштва и институције које ће да обезбеде могућност остваривања бенефита по основу бодова.

Бодове ће обрачунавати Фонд по свакој реализованој потрошњи за коју је добијен фискални рачун.

ПИО фонд је на свом сајту објавио и упутство за коришћење апликације Пензионерска картица.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept